Alla inlägg den 24 februari 2016

Av Anja - 24 februari 2016 09:20

Jag har inte haft tid eller ork att skriva så mycket den senaste tiden. Mest för att jag känner mig lite trött nu p.g.a modifasten trots att jag äter något mål mat om dagen. Vissa dagar har jag inte tagit modifast alls utan bara ätit fast föda. Det fick jag betala för vid invägningen i måndags då jag hade gått upp från 124,2 till 125 kg. Men jag hade ändå minskat midjemåttet och överarmsmåttet. Stussen och låren hade gått upp något så nu ska jag börja sätta mig på motionscykeln i ca 5 minuter var dag. Jag började på en sak som heter Aptiless igår, den ska hålla mitt blodsocker på en jämn nivå och göra så jag känner mig mätt längre. Den ska jag ta en gång om dagen och så tar jag mina Fat burner bredvid den. Kanske inte världens bästa men det märker jag på mig själv och mitt mående, i så fall slutar jag med en av dem, antagligen Fat burner. Ska äta Aptiless i 14 dagar nu så under den tiden ska jag leta upp och skriva upp en massa recept som är nyttigare och som hela familjen kan äta. Just nu har det varit mycket bearbetad mat som fiskpinnar, nuggets, pommes, köpeköttbullar, korv, hamburgare (de som finns i frysdisken) men även blivit köttfärssås och hemmagjorda burgare som INTE var populärt hos bonussonen. Köttfärssåsen gör vi på smaksatta krossade tomater och sen låter koka upp. Haft mycket spagetti och ris och knappt några grönsaker. Det ska ändras när vi ska handla på fredag. Ska köpa med mig mycket grönsaker, ska se om jag kan smussla ner linser i vagnen och även glutenfri pasta som jag kan koka till mig själv när vi ska ha pasta till maten. Ska nog även se till att smussla ner bönor i alla dess former. 


Mitt humör under denna tiden sen jag sist skrev har varit väldigt upp och ner. Haft en ångestattack p.g.a bonussonen då jag får känslan att jag är för hård mot honom. Jag får det dock bekräftat var dag när han är här att han tycker om att jag är bestämd mot honom då han helt plötsligt har fått en gräns att sträva efter, han utvecklas av att försöka komma över vår gräns. Han har hittat en viss harmoni här hemma hos oss. Dock förstörs det när han är hemma hos mamma men efter ca 36 timmar hos oss så har han kommit in i harmoni igen. Humöret har även varit att jag har varit lättretlig och stör mig på minsta lilla någon gör, vilket har med tröttheten att göra. Har även haft väldigt ont i huvudet vissa dagar men har gått över efter jag har sovit en stund extra. Jag har inte helt kommit in i rutinerna riktigt än. Det tar väldigt lång tid för mig nu för tiden att komma in i nya rutiner. Jag förstår inte varför. Kan vara för att jag har börjat bli äldre, kan ha att göra med att mitt huvud är annorlunda nu och vill ha saker på ett sätt så det är svårt att ställa om sig. Men detta SKA funka! Detta MÅSTE fungera för att jag ska kunna känna mig bättre med mig själv. Så min rygg och mina leder inte kvider för vart steg jag tar när jag är ute och går eller gör annat. 


Nä nu måste jag sätta mig på cykeln och cykla i en 5 minuter. Sitta och svettas floder hahaha! Ha det bra där ute och som en vän brukade säga: Tro på er själva :)

Presentation

Mitt liv med träning och viktnedgång

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards